• City Ranger 2250 Action Suction sweeper unit 12 Offset ps WebsiteLarge OECOCD
  • City Ranger 3500 Action StreetScrubberDrier 8 Offset ps WebsiteLarge TLUJTP
  • City Ranger 3500 Action Suction sweeper two brushes Bicycle lane 7 Offset ps WebsiteLarge TEHEEP1
  • City Ranger 3500 Studio Suction sweeper 5 third brush Offset ps WebsiteLarge CLOCHP
  • Park Ranger 2150 Action Hedge Trimmer 1 Offset ps WebsiteLarge OETEPF
  • Park Ranger 2150 Action MulchMower 1000 2 Offset ps WebsiteLarge OETEUP
  • Park Ranger 2150 Action Suction Sweeper 7 Offset ps WebsiteLarge OETOOB
  • Park Ranger 2150 Studio Snow V blade Offset ps WebsiteLarge TUOHNS

City Ranger 3500

​​​​​​​
 Vinn i styrka med en specialmaskin som har multifunktionsmaskinens breda flexibilitet. Med City Ranger 3500 får du höga prestanda och optimal manövrerbarhet med midjestyrning, enkel drift, tillförlitlighet och hög komfort - och ett utrustningsprogram för hela året, med inte mindre än 14 redskap. Professionella kvalitetsredskap, perfekt anpassade för maskinen och lätta att hantera.
City Ranger 3500 är en framtidssäkrad investering - byggd för att arbeta dygnet runt med konsekvent funktion och låga driftkostnader. Det går också att byta från sopningsuppgifter till vinterutrustning när vintern kommer. Maskinen kan arbeta under hela året. Du kan alltid byta redskap - och uppfylla nya behov när de uppstår - genom att investera i ett extra redskap för att utföra uppgiften. Kommuner kan flytta maskinen mellan olika avdelningar, eftersom City Ranger 3500 är ytterst flexibel och anpassningsbar. Det tar bara 10 minuter att byta redskap - sedan är du redo för nya uppgifter, till exempel sopning i 20 km/h. För vanlig förflyttning och transport kan du åka i 38 km/h.
Hög prestanda
Fyrhjulsdrift och 49 hk ger optimalt grepp och prestanda för överträffad hantering av tunga uppgifter året runt
Mycket lättmanövrerad
Liten svängradie tack vare midjestyrning. Ett kompakt utförande ger enkel åtkomlighet där det är trångt
Enkelt byte av redskap. Snabbast av alla maskiner med liknande storlek
Bekväm förarhytt med luftkonditionering och uppvärmt säte. Tvåsitshytt med perfekt uppsikt över frontmonterade redskap och trafiken
Låg ljudnivå
Luftkonditionering som standard

City Ranger 2250


Mångsidiga och kompakta City Ranger 2250 uppfyller behoven för alla grönyte-, underhålls- och snöröjningsuppgifter. Med en trycktvätt som tillval får du även kapacitet för gatuspolning. En komplett serie med specialiserade kvalitetsredskap gör att du kan arbeta under hela året. Sopa och sug upp skräp på våren och hösten, klipp gräs och kantskär på sommaren, röj snö och sprid salt, sand eller grus på vintern.
City Ranger 2250 erbjuder en imponerande uppsättning fördelar för mer effektiv och miljövänlig skötsel utomhus. Du kommer att uppskatta en ännu tystare hytt och den låga ljudnivån i miljöläget, som förlänger utrustningens livslängd och minskar driftkostnaderna. Våra beprövade, uppskattade funktioner har blivit ännu bättre.
Enkelt byte av redskap
Det går snabbt och lätt att byta redskap. Redskapssystemet har en mekanism för enkel montering och demontering – ett klick så är redskapet på plats. Det tar högst en minut. Slangar och kopplingar är dolda (och därmed väl skyddade), och hydrauliken och vattentillförsel, elkomponenter och sugslagen kopplas ihop automatiskt.
Kvickskifte av redskap 
35 HK & 4-hjulsdrift 
Snabbt redskapsbyte på 1 minut
Enkel användning
Skräddarsydda redskap 
Operatörskomfort

Park Ranger 2150

​​​​​​​
Park Ranger 2150 är redskapsbäraren som kompletteras av ett heltäckande program av anpassade Park Ranger-redskap för användning året runt. Midjestyrd och bara 1 m bred ger den mångsidiga Park Ranger-maskinen professionella prestanda även där det är som mest svåråtkomligt. Servostyrning och en vändradie på bara 1,5 m ger lätt manövrering. Fyrhjulsdrift och 28 hk säkerställer styrka och effektivitet under alla arbetsförhållanden.
Enkel hantering
Park Ranger 2150 är helt hydraulisk och extremt enkel att använda. Den har inga mekaniska delar som kilremmar, kedjor eller kardanaxlar och har därför mycket få slitdelar. Redskapsbäraren kräver därför endast minimalt med underhåll och är anmärkningsvärt slitstark. Det samma gäller redskapen, som alla är skräddarsydda för Park Ranger 2150. När de är monterade är de en integrerad del av maskinen, så att dess kompakthet alltid bibehålls.
Snabbt byte av redskap
Med Park Ranger 2150 tar det högst 4 minuter att växla till ett annat redskap, utan att verktyg behövs!
Midjestyrd och kompakt
28 hk och fyrhjulsdrift
Snabbt byte av redskap
Låg vikt på grönytor
Anpassade kvalitetsredskap för många olika uppgifter