NILFISK SC 500


Är en skurmaskin som är omsorgsfullt konstruerad för att förbättra produktiviteten och minska dina totala rengöringskostnader. Maskinen är användarvänlig och har en rad smarta funktioner som gör det möjligt att använda skurmaskinen med låg förbrukning av vatten och rengöringsmedel.
Mängden vatten och rengöringsmedel regleras automatiskt i förhållande till maskinens hastighet vilket ökar produktiviteten. Genom att använda funktionen får man ett enhetligt rengöringsresultat och förbrukningen av vatten och rengöringsmedel optimeras så föraren kan fokusera på att lösa uppgiften. Skurmaskinen har flera funktioner som hjälper till att minska rengöringskostnaderna. Det miljövänliga Nilfisk Ecoflex-doseringssystemet ger större flexibilitet i användning av rengöringsmedel inklusive golvtvätt med enbart vatten med ett enkelt knapptryck. Dessutom är SC500 så tystgående att det är möjligt att rengöra under dagen och därmed minska kostnaderna.
53 cm borstdäck med hastighetsreglering som anpassas efter golvets kvalitet
Borstdäcket höjs/sänks elektroniskt
Automatisk reglering av rengöringsmedel/vatten som anpassas efter skurmaskinens hastighet
Dubbelt borsttryck kan aktiveras vid behov
Separata nycklar för superanvändare och operatör
Enkelt att byta suggummi
SC500 REV™ -versionen med orbital rengöringsteknologi, angriper snabbt och effektivt smutsen från flera riktningar, och efterlämnar golvet renare - i ett arbetsmoment.

  • SC500 hospital1 ps FrontendMedium TJULCN
  • SC500 hospital2 ps FrontendMedium TJULED
  • SC500 masked ps WebsiteLarge TJUOLB1
  • SC500 school ps FrontendMedium TJUUHJ
  • SC500 school1 ps FrontendMedium TJUUNF
  • SC500 supermarket ps FrontendMedium TJUULK