Ett omfattende utbud av avancerade produkter och tjänster
TOTAL Lubricants, ett dotterbolag till TOTAL, tillverkar och marknadsför smörjmedel och andra specialprodukter (fetter, vätskor, kylmedel, etc.) under våra varumärken Total och Elf i 150 länder och i många segment: personbilar och mindre varubilar, transport, entreprenad, lantbruk, industri, marin, flyg och motorcyklar.

Innovativa produkter:
Innovation har alltid prioriterats av TOTAL Lubricants, som kan räkna med våra forskningscenter, två i Frankrike och ett i Indien, Våra forskares yrkeskunnande och ständiga ansträngningar gör det möjligt att ta fram och utveckla spetsprodukter och lösningar.

Partnerskap med fordonstillverkare: Lubricants måste hela tiden ligga före de tekniska förändringarna för att kunna anpassa sig till de internationella specifikationerna och möta branschens krav och behov.
De partnerskap som etablerats mellan TOTAL Lubricants och internationella tillverkare som Renault-Nissan, PSA Peugeot-Citroën, Mazda, Kia, Dacia, Great Wall och Claas bidrar direkt till detta.
​​​​​​​
Produkter för vinnare: TOTAL Lubricants är en viktig aktör inom motorsportsvärlden (F1, WRC, MotoGP, Enduro och Rally Raid) och levererar bränsle och smörjmedel av enastående kvalitet till racingteamen och arrangörerna.