KALLAVFETTNING EXTRA

Produkten har extra tillsatser som ökar effekten samt gör produkten mer snabbverkande än andra lågaromatiska kallavfettningar.

AD 420001     Flaska1 l12 st/frp 
AD 420005     Dunk5 l3 st/frp
​​​​​​​AD 420025     Dunk25 l
AD 420210      Fat210 l

KALLAVFETTNING EXTRA


AdProLine® Kallavfettning Extra är ett emulgerande kallavfettningsmedel med mycket bra lösningsförmåga. Lågaromat. Produkten har extra tillsatser som ökar effekten samt gör produkten mer snabbverkande än andra lågaromatiska kallavfettningar. Lämplig för rengöring av fordon och maskindelar nedsmutsade av exempelvis asfalt, tjära, fett och dylikt. AdProLine® Kallavfettning Extra innehåller ett effektivt emulgatorpaket vilket ger produkten en extremt bra förmåga att väta på olika ytor och därmed kraftigt öka lösningsförmågan.
Till skillnad från traditionella kallavfettningsmedel fungerar AdProLine® Kallavfettning Extra också mycket effektivt vid applicering på våta ytor. AdProLine® Kallavfettning Extra är lågaromatisk vilket innebär att den endast har en liten egendoft som medför en bättre arbetsmiljö för brukaren. Genom den emulgerande egenskapen blir sköljningen med vatten mer effektiv.

Kemikaliesvepet
Här hittar du som är inköpare av bilvårdsprodukter de avfettningsmedel och fordonstvättmedel som klarar Kemikaliesvepets miljökrav

Dosering
AdProLine® Kallavfettning Extra används outspädd. Produkten separerar snabbt från vatten. Spraya på med lågt tryck och låt verka ett par minuter. Skölj sedan med vatten. Använd inte i direkt solljus. Vid behov eftertvätta med AdProLine® Vaxschampo.

Teknisk specifikation
  • FärgKlar vätska
  • DensitetCa 0,83
  • AromathaltMax 0,5%
  • FlampunktCa 70°C
  • Lagring+15°C – +25°C

Prata Kallavfettning Extra med mig

​​​​​​