Oljeutrustning

Beställ Orions produkter från oss!

Hos oss kan du enkelt beställa Orions produkter, vill du så skickar vi dom direkt till dig!
Produktnummer: A 22159

Kontakta mig

Kopiera och klistra in produktnummret för en offert!

Vi rekomenderar!

Mobil oljedistributör för 205 fat.

Fatet står på en miljövagn vilket innebär att om läckage skulle uppstå på fatet så uppstår inget spill på golvet eller marken. När inget invallat utrymme finns där fatvagnar normalt sett parkeras vid dagens slut är detta en utmärkt lösning. Vagnen rymmer vid spill upp till 210 liter och har mjuka luftfyllda däck på samtliga hjul för utmärkt framkomlighet på alla underlag. Uppfyller myndigheternas krav på invallning för förvaring av miljöfarliga vätskor. Utmärkt för service i fält inom entreprenad, gruvservice, fartyg och andra känsliga miljöer.


​​​​​​​Finansering

  • Leasing 36 mån 572 kr/mån
  • Hyra 60 mån 394 kr/mån

Leta efter det du söker nedan


Oljeutrustning

Vi erbjuder en stor bredd av produkter för säker, rationell och miljövänlig hantering av oljor. Allt från enkla handpumpar och tillbehör till kompletta installationskits av pumpar, slangvindor mm som avsevärt förenklar installation.

  Spilloljeutrustning

Vi erbjuder en stor bredd av produkter för säker, rationell och miljövänlig hantering av spillolja. Allt från enkla handenheter, mobila tömningsaggregat och tillbehör till kompletta system för tömning av spillolja i såväl personbils- och lastbilsverkstäder.

Diesel

Vi erbjuder en stor bredd av produkter för säker, rationell och miljövänlig hantering. Utrustning samt komponenter för pumpning och distribution av Diesel. Allt från pumpar, slangar, ventiler till slangupprullare.

Fettutrustning

Vi erbjuder en stor bredd av produkter för säker, rationell och miljövänlig hantering av fett. Allt från enkla hävstångspumpar, fat- och följelock och tillbehör till kompletta installationskits av pumpar, slangvindor mm som avsevärt förenklar installation.

ED-Serien membranpumpar

Användningområden
ED-Serien membranpumpar är kompatibla med många olika vätskor:
  • Oljeprodukter
  • Diesel
  • Urea / AdBlue® / DEF
  • Avfettningsmedel
  • Lösningsmedel
  • Kemikalier
  • Slitande vätskor
  • Brandfarliga vätskor
DirectFlo© passar att används i alla branscher.

Produkter för vätskor

Vi erbjuder en stor bredd av produkter för säker, rationell och miljövänlig hantering av övriga vätskor. Allt från enkla handpumpar till tryckluftsdrivna rostfria pumpar och annan utrustning för att distribuera och blanda spolarvätska, glykol och andra kemikalier.

Vill du veta mer om våra produkter

Vill du veta mer om våra produkter för oljehantering, vill du ha besök för att se möjligheter för effektivisering i eran verksamhet?
Hur gör jag när jag vill beställa?