BYT BRÄNSLE!

Med en vår och sommar bakom oss av mer tid än vanligt för att använda trädgårdsmaskinen, så stundar även en höst fylld av körglädje. Med fler timmar ute med din maskin är det ännu viktigare att byta till bättre bränsle. Därför kommunicerar vi uppmaningen ”Byt bränsle!” tillsammans med skälen till varför. Med Aspen alkylatbensin i tanken får du en renare motor, en maskin som startar lättare, längre lagringstid, jämnare och mer effektiv drift – och ett bränsle som är bättre för människa, maskin och miljö.

Autofiller för 5-liters dunk

​​​​​​​Fyll på bränsle i dina maskiner enkelt och säkert med vår Autofiller. Fyllningen stoppas automatiskt när tanken är full, och anslutningen passar alla tanklock – även snabbkopplingar. Tack vare gummikragen som håller tätt runt om anslutningen erhålls ett unikt system för ångretur.
Luften sugs in separat från bränslet, och tankningen går snabbt och kontrollerat. Den underhållsfria autofillern passar perfekt på våra femlitersdunkar, och kan vridas i alla riktningar.

Hällpip för 25-liters dunk

​​​​​​​Hällpip i bränsleresistent, flexibelt material som passar för Aspens 25-liters dunkar. Pipen är utrustad med lock för att undvika spill och avdunstning, och luftning som minimerar kluckningseffekten när man häller ur dunken. Den här hällpipen fungerar även utmärkt till oljor och rengöringsmedel.

Aspen+

Specialbränsle för sport- och standardmotorer.
Aspen+ är ett högoktanigt och miljöanpassat specialbränsle för dig som vill ha maximal prestanda. Det kan användas till bilar, motorcyklar, gokarts eller båtar. Din motor kommer att bli renare och hålla längre. Risken för knackning minskar och bränslet är mer skonsamt för både luft och vatten.
Aspen+ är ett utmärkt bränsle för motorsport och standardmotorer där man eftersträvar bästa möjliga prestanda. Bränslet är i stort sett fritt från bensen, toluen, svavel och andra aromater. Därför är det också mer skonsamt mot luft och vatten.
Du kan köpa Aspen+ i 25-litersdunk eller i fat om 200 liter.

PRATA OM ASPENS PRODUKTER MED MIG

Aspen R

Specialbränsle för motorsport.
Aspen R är bränslet för dig som bara vill ha det bästa, och vara säker på att din motor levererar till sin fulla kapacitet, gång efter gång. Det används främst inom motorsport, där kraven på en kraftfull och stabil prestation från bil, gokart eller motorcykel är som högst.
De speciella kvaliteterna i Aspen R uppnås genom att bränslet bara tillverkas av komponenter av absolut högsta kvalitet. Det ger motortekniska egenskaper som är mer fördelaktiga än vanlig bensin.
Hög kvalitet med jämn densitet underlättar optimeringen av motorns tänd- och bränslesystem för optimal prestanda.
Aspen R har oktantalet RON 102/MON 90, vilket är det högsta som kan sättas enligt det internationella motorsportförbundet FIA:s riktlinjer.