SPOLARVÄTSKA KONCENTRERAD

MILJÖMÄRKT ENLIGT BRA MILJÖVAL!

AD 200001    Flaska1 l   12 st/frp 
AD 200004     Dunk4 l      3 st/frp
​​​​​​​AD 200025    Dunk25 l
AD 200210      Fat210 l

SPOLARVÄTSKA KONCENTRERAD

Koncentrerad Spolarvätska från AdProLine® är utmärkt som frostskydd under vinterhalvåret. Du får ett effektivt frostskydd ner till under -65°C om man vill eller om du vill kan den späda till önskad temperatur. AdProLine® Spolarvätska Koncentrerad är märkt med Bra Miljöval. Spolarvätskan är en effektiv produkt när det kommer till att effektivt lösa upp smuts, vägsalt och trafikfilm på vindrutor och strålkastare. Den är varsam mot lacken, dina torkarblad, lister och övriga delar av bilen. AdProLine® Spolarvätska Koncentrerad är tillgänglig för beställning direkt här i valfri förpackning, vi erbjuder sex olika typer av förpackningar, från 1 liter upp till 1000 liter.

Egenskaper
 Spolarvätskor från AdProline® baseras på noggrant utvalda råvaror, detta för garantera en hög kvalitet och maximal rengöring. För att säkerställa en hög kvalitet gällande rengöringsförmåga, doft och frysskydd denatureras etanolen alltid enligt gällande europeiska normer. För högsta rengöringsförmåga innehåller dessutom spolarvätskan ett effektivt tensidpaket. Koncentrerad spolarvätska från AdProline® är biologiskt nedbrytbar. Vätskan är i koncentrat mycket brandfarlig.
​​​​​​​
MILJÖMÄRKT ENLIGT BRA MILJÖVAL!
AdProLine® Spolarvätska Koncentrerad är märkt med Bra Miljöval, Naturskyddsföreningens miljömärkning. Produkter som är märkta med Bra Miljöval är de produkter som är minst skadliga för miljön och bidrar till att rädda naturen. Märkningen bygger på två grundläggande idéer. Besparingar av naturresurser samt att människans hälsa och den biologiska mångfalden inte får hotas. En följd av detta är att alla svårnedbrytbara och giftiga kemikalier måste undvikas. Även produktens förpackningen följer dessa högt ställda krav.
Blandas med vatten och ger följande frysskydd:
1:1 Spolarvätska-30°C
1:2 Spolarvätska-15°C
1:3 Spolarvätska-10°C

Prata Spolarvätska med mig

​​​​​​