Professionell Sopmaskin

Produktnummer 50000492

Viper PS480

PS480 är den första manuella sopmaskinen från Viper. Det är en robust och mycket produktiv rengöringslösning som är enkel att använda, och till ett konkurrenskraftigt pris.
Konstruktionen och den kompakta designen bidrar till kostnadseffektivitet och erbjuder den välkända Viper-kvaliteten. Sopmaskinen har en robust ram och borstarna drivs med rem eller en enkel tvåhjulsdrivning som kräver mycket lite service eftersom det inte finns någon motor, batterier eller elkabel som kräver underhåll.
Du kan fokusera på rengöringsarbetet eftersom sopmaskinens behållare har en kapacitet på 38 liter. Oavsett om du arbetar inomhus eller utomhus så tar Viper hand om och sopar upp papper, löv, flaskkorkar, korkar, cigarrettfimpar – även små föremål som skruvar och spik etc.
Den manuella sopmaskinens enkelhet gör den mycket tillförlitlig. Den har låg vikt, är enkel att manövrera och har en arbetsbredd på 72 cm. PS480 ger snabb och produktiv rengöring av butiker, bensinstationer, bilparkeringar, skolor, utanför kontorsbyggnader, mindre fabriker, lagerlokaler, buss-/järnvägsstationer, gårdsplaner, gångar, etc.
​​​​​​​
Utrustning:
  • Den kompakta designen gör Viper PS480 perfekt för trånga utrymmen och rengöring av begränsade ytor.
  • Sopmaskinen är i stort sett underhållsfri eftersom den är helt mekanisk – den har ingen motor, inga batterier eller el-kabel.
  • Huvudborstens tryck justeras genom att vrida på handtagsvredet. Borsten drivs via överföring från de två hjulen och när sopmaskinen dras bakåt slutar borsten rotera.
  • För att byta huvudborsten behöver man bara skruva av de tre skruvarna på respektive sida av borsten.
  • Sidoborsten är remdriven. För att öka remmens spänning är det bara att flytta plattan, skruva ur de två skruvarna på plattan och justera efter behov.
  • För att byta sidoborste skruvar man av de tre skruvarna. Den 38 liter stora behållaren är mycket lätt och har ett robust handtag som gör den enkel att tömma.

Vill du veta mer om Vipers maskiner

Vill du veta mer om Vipers maskiner och priser eller kanske finansering?